Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

Нашата компания

Това, което действително ни отличава, е обемът и визията. Като компания със средна капитализация, с глобални ресурси, ние сме достатъчно малка фирма, за да може всеки член на нашия екип да усеща, че неговият принос има значение, и достатъчно голяма, за да гарантираме, че общите ни усилия оказват въздействие, когато действително има значение.

Вашият принос има значение

  • Помогнете да променим една компания и една индустрия.
    Ю СИ БИ създава бъдещия лидер в биофармацията от ново поколение и вие можете да бъдете част от това вълнуващо предизвикателство.
  • Разширете глобалния си хоризонт. От Атланта до Бангалор, от Монхайм до Шанхай имате възможност да работите в мултикултурна среда в около 40 страни по света.
  • Дайте живот на вашите идеи. Ние не само имаме предприемачески дух, който ражда големи идеи, но и доказана способност да ги превърнем в търговска реалност.
  • Разширете диапазона на дейностите си. Можете ли да се борите едновременно с моноклонални антитела, същността на маркетинга и изискванията на верига на доставки?
  • Радвайте се на равновесие между работата и личния живот. Допълнителните ни услуги в Белгия, както и химическото чистене, са просто един от начините, по който се опитваме да улесним ежедневието на нашия персонал.
  • Вижте възможностите за работа. Погледнете нашите Свободни работни места.

Станете част от следващото поколение. Присъединете се към нас.

Прекарвам по-голямата част от времето си в работа върху това, което наистина засяга пациентите или полагащите грижа за тях.

Брад Чапман

Начало

Лекарствена безопасност

UCBCares-Медицинска информация