Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

Кандидатстване в Ю СИ БИ

Когато кандидатствате онлайн за работа, ще получите уведомление по електронната поща, че сме получили вашите документи. Те ще се съхраняват в нашата сигурна и поверителна система за проследяване. Ако кандидатствате за специална работа, в „Личен състав” първоначално ще прегледат вашата кандидатура, преди да я изпратят на отдела, в който кандидатствате. Отдел „Личен състав” ще се свърже с вас, ако името ви е в списъка на избраните за интервю.

Ако сте си направили профил, но не сте кандидатствали за определена работа, данните ви ще се съхраняват в системата за проследяване и профилът ви ще бъде разгледан при нови обяви за работа. Вие ще получите уведомление по електронната поща за откриването на работни места, които са подходящи за вашите изисквания.

Ние ще се отнесем към личните ви и професионални данни с възможно най-голямата поверителност. Ако се нуждаем от справки в последствие при подбора и назначаването, ние ще се свържем с настоящия ви работодател единствено с вашето изрично разрешение.

Ю СИ БИ е работодател, който дава равни възможности – ние ценим и насърчаваме разнообразието на работното място.

Съвети

Търсете и кандидатствайте за работа – посетете нашия раздел за възможности за работа

Моля, използвайте нашия сайт за търсещите работа, само за да кандидатствате за работа. Също така може да искате да изпратите кандидатурата си дори да няма свободна позиция, която да отговаря на вашата квалификация. Можете да се абонирате за нашата услуга чрез електронната поща, на която да получавате известия за откриване на ново работно място, подходящо за вас. Кандидатурите не се разглеждат по никакъв друг начин.

Начало

Лекарствена безопасност

UCBCares-Медицинска информация