Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

Глобална биофармацевтична компания, фокусирана върху имунология и неврология

 

Нашият бизнес е стабилен. Общите приходи на компанията са нараснали до 5,3 млрд. евро през 2020 г. Ние сме повече от 7600 служители, работещи в четирите края на света, вдъхновени от пациентите и водени от науката. 

 

Нашата визия

 

Амбицията на UCB е да промени живота на хората, живеещи с тежки заболявания. Ние се фокусираме върху неврологичните и имунологичните заболявания - поставяйки пациентите в центъра на нашето внимание. Вдъхновени сме от пациентите и водени от науката.

UCB непрекъснато работи в посока за развитие в науката и придобиване на нови знания. Използваме научния напредък и умения в области като генетика, биомаркери и биология на човека. Пациентите ни вдъхновяват, чрез постиженията на съвременната наука, да предоставяме иновативни  медикаменти и практически решения, което да даде възможност както на пациентите, така и на техните близки да продължат живота си. 

Нашата стратегия

 

Осъзнаваме, че се случват сериозни промени в екосистемата, свързана с грижите за пациентите, и трябва да се развиваме едновременно с това, за да постигаме нашата визия. Ключовият елемент на еволюцията ни е да се съсредоточим върху предоставянето на значима полза за пациентите.

Не съществува термин "средностатистически пациент". Ние в UCB искаме да използваме всички инструменти, канали и научни постижения, с които разполагаме, за да разработим по-добро разбиране за различните прояви на болестта и да включим реалните нужди на специфичните пациентски популации в нашия научен и иновационен процес. 

Това е и причината, поради която подкрепяме пациентски групи, които предоставят ценни услуги към пациентските общности, и разбираме какво значение има това за хората, живеещи с тежки заболявания. 

Вярваме в партньорството. Нашите изследователи работят съвместно с водещи учени от академичните среди и индустрията, за да развиват наука и предоставят решения за пациентските нужди. Отвореният ни подход към иновациите ни подготвя да посрещнем най-големите предизвикателства в здравеопазването.


 

Открийте повече за нас

Video

години история

Text

Околна среда

Text

Националности

Brouchure

Корпоративна брошура

Text

Финансови показатели

Text

Иновации

Начало

Лекарствена безопасност

UCBCares-Медицинска информация