Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

Да намерим точния баланс между работата и личния живот

Ю СИ БИ е компания, която е отдадена на това да даде възможност на страдащите от тежки заболявания и техните семейства да се радват на нормален живот. Едновременно с това се стремим да осигурим на служителите си разумно равновесие между работата и личния им живот.

В определени моменти може да е трудно да постигнем този баланс. Но ние работим усилено, за да намалим ежедневния стрес и другото напрежение, като предлагаме нови услуги и възможности, които пригодяваме за местния пазар. В САЩ и част от Европа например даваме възможност за работа от вкъщи, като при това работното време е плаващо.

Имаме също така нова гама от услуги, свързани с „обслужването”. В централата ни в Брюксел, на производствения ни обект в Брен и в нашия клон Slough Н&Р /Slough Научни изследвания и развитие/, тези услуги включват вземане и доставка на място, например на дрехи за пране, химическо чистене, поправка на дрехи и обувки и други подобни услуги. Възможна е и поръчка на билети за кино и театър онлайн, както и на цветя, подаръци и дори летни лагери за деца – като всичко това се осъществява чрез специален уебсайт.

Немският ни клон в Монхайм предлага също детски съоръжения и понастоящем се грижи за малките деца на служителите.

Ю СИ БИ има и други клонове, които се стремят към иновации при осигуряването на подобни възможности, приспособени към местните нужди и ограничения.

Начало

Лекарствена безопасност

UCBCares-Медицинска информация