Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

КОНТАКТИ

Оценяваме интереса ви към UCB. Ако имате въпроси, моля използвайте контактите по-долу:

Ю СИ БИ България ЕООД
1407 София
кв. "Лозенец",  
ул. "Сребърна" 2Б, ет.9, офис 8Б

тел: (02) 962 30 49
имейл: svetlomir.marinov@ucb.com

Ако желаете да зададете въпрос относно продуктите на UCB, да съобщите за нежелана реакция или дефект в качеството, моля, кликнете върху секцията UCBCares-медицинска информация или Лекарствена Безопасност.

Ако желаете да разгледате свободните позиции за работа в UCB, посетете глобалния сайт за Кариери на компанията:

 

Централата на UCB, Белгия

UCB Integrity Line е конфиденциален канал, който дава възможност за изпращане на сигнали, свързани с етични проблеми и неправомерно поведение.

Глобален ангажимент на UCB е проявата на добросъвестност и почтеност във всяка една дейност. Ние се ангажираме да насърчаваме отворена комуникация на всички нива в организацията. UCB Integrity Line може да се използва за съобщаване на всякакви опасения или въпроси, свързани с компанията и нейните политики и практики, опасения относно незаконно поведение и всякакви други нарушения.

Сигнали до UCB Integrity Line може да се изпращат 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието чрез специализиран външен контактен център или анонимен уебсайт. UCB ще провери всеки един сигнал получен на UCB Integrity Line. Компанията се ангажира да запази поверителност и анонимност по отношение на получените сигнали, спазвайки местното законодателство. 

 

Забележка: Тази форма не е предназначена за поръчка на предписани медикаменти или съобщаване на информация, свързана с личното здравословно състояние или нежелани лекарствени реакции. В случай на такива събития, свържете се с локалния офис на UCB или с екипа, отговорен за лекарствена безопасност, използвайки тези контакти:

 

Начало

Лекарствена безопасност

UCBCares-Медицинска информация