Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

Продукти

Продуктите на UCB създават реална промяна в живота на хората по целия свят. Част от нашите продукти са сред лидерите в своята област. 

За да получите повече информация, моля, изберете съответния лекарствен продукт.

Ако сте медицински специалист – моля, прочетете кратката характеристика на продукта. Приемайки достъпа до тази информация, Вие поемате отговорността и потвърждавате, че сте медицинско лице.

Ако сте лице без медицинско образование – моля, прочетете листовката на продукта.
Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Винаги спазвайте указанията на Вашия лекар.

НЕВРОЛОГИЯ

 

 

Briviact® е показан като допълваща терапия при лечението на парциални пристъпи със или без вторична генерализация при възрастни, юноши и деца на възраст над 4 години с епилепсия.

 

В Европа Vimpat® (lacosamide) е показан за монотерапия и допълваща терапия при лечението на парциални пристъпи със или без вторична генерализация при възрастни, юноши и деца, навършили 4-годишна възраст, с епилепсия.

ИМУНОЛОГИЯ

Cimzia (certolizumab pegol) e показана при възрастни за лечение  на:

-  умерен до тежък, активен ревматоиден артрит;

- тежък активен аксиален спондилоартрит, включващ: анкилозиращ спондилит (AS) и аксиален спондилоартрит без рентгенографски данни на AS;

- активен псориатичен артрит;

- умерен до тежък плакатен псориазис;

АЛЕРГОЛОГИЯ И НЕВРОЛОГИЯ

Xyzal® (levocetirizine)  е противоалергично лекарство за лечение на болестните прояви (симптомите), при възрастни и деца на възраст над 2 години, свързани с алергичен ринит (включително персистиращ алергичен ринит) и уртикария (копривна треска).

Zyrtec® (cetirizine) е антихистаминово лекарство за облекчаване на назалните и очните симптоми на сезонен и целогодишен алергичен ринит. Zyrtec®  е показан за облекчаване на симптомите на хронична идиопатична уртикария при възрастни и деца над 2 години.

Zyrtec-D® (cetirizine / pseudoephedrine) е показан за лечение на симптомите на сезонен и целогодишен алергичен ринит. Прилага се когато са необходими както противоалергичните свойства на цетиризинов хидрохлорид, така и активността на назалния деконгестант псевдоефедринов хидрохлорид. За възрастни и деца над 12 години.

Nootropil® (piracetam) се използва при възрастни за симптоматично лечение на психо-органичен синдром със следните прояви: нарушение на паметта, нарушения на вниманието и липса на мотивация, както и при лечение на вертиго. 
При деца за лечение на дислексия в комбинация с подходящи мерки, като говорна терапия.

Atarax® (hydroxizine hydrochloride) е предназначен за симптоматично лечение на тревожност при възрастни, пруритус както и при премедикация в хирургията.

 

Начало

Лекарствена безопасност

UCBCares-Медицинска информация