Go To Global Site
Добре дошли в сайта UCB България

 

 

UCBCares®  е специализирана услуга в подкрепа на пациентите и здравните специалисти. 

Може да се свържете с екипа на UCBCares®, използвайки телефон и имейл.

От момента, в който се свържете с UCBCares®, член на нашия отговорен екип ще Ви помогне с:

 

 

За контакт с UCBCares

Телефон: +359 (0)2 962 99 33
Имейл: UCBCares.BG@ucb.com

Ако искате да зададете въпрос относно лекарствените продукти на UCB, можете да се свържете с нас:

-по телефона,

-да изпратите имейл или

-да използвате формуляра за връзка (полетата означени със * са задължителни). Отговорът ще бъде изпратен на посочения във формуляра адрес за контакт.

Уведомяваме Ви, че в съответствие с приложимите разпоредби не можем да Ви предоставим индивидуални медицински съвети относно Вашето лечение. За тази цел се свържете с подходящия лекар или фармацевт.

Ако искате да подадете сигнал за нежелана лекарствена реакция, свързана с използването на продукт на UCB, моля, свържете се с нас по телефона:

+359 (0) 887 701 271 (мобилен телефон) - в работно време, както и в празнични и неработни дни или на и-мейл DS.bg@ucb.com

Информация относно личните данни

UCB Pharma обработва получените лични данни единствено с цел да отговори на спонтанен въпрос. Предоставянето на лични данни е доброволно, но е необходимо да се даде съгласие.

Получените лични данни се третират поверително. Имате право да поискате достъп до Вашите лични данни, както и да ги промените или да ги изтриете. В случай на необходимост, моля, свържете се с нас на и-мейл: Dataprivacy.Bulgaria@ucb.com или по пощата на следния адрес: "Ю СИ БИ България" ЕООД, ул. "Сребърна" 2Б,  ет.9, офис 8Б, пощенски код 1407, София, България (на вниманието на лицето по защита на личните данни).

Начало

Лекарствена безопасност

UCBCares-Медицинска информация